NUTRILITE™

A NUTRILITE a világ vezető vitamin- és étrend-kiegészítő márkája.* Olyan vitamin- és étrend-kiegészítő márka, amely teljes termékválasztékában egyaránt megtalálhatók az étrend-kiegészítők és a jóllét fenntartásához szükséges termékek, ezenbelül esszenciális vitaminok és ásványi anyagok, antioxidánsok, növényi eredetű étrend-kiegészítők, sportitalok, valamint étkezéshelyettesítők.
*Forrás: Euromonitor International Limited; Vitaminok és étrend-kiegészítők, 2012. évi értékesítési adatok alapján.

Érvek a NUTRILITE mellett

 • A NUTRILITE márkát több mint 75 évvel ezelőtt alapította Carl Rehnborg, aki azóta a táplálkozás történetének egyik úttörő alakjává vált. Szenvedélyesen kutatta a táplálkozás és az egészség közötti összefüggést. Ma Carl fia, Dr. Sam Rehnborg vezetésével a tudósok, kutatók és műszaki munkatársak új generációja dolgozik azon, hogy a továbbra is csúcsminőségű, innovatív étrend-kiegészítők gyártásával megőrizze a NUTRILITE gazdag örökségét.
 • A NUTRILITE jelenleg több mint 2590 hektár (6400 angol hold) mezőgazdasági területtel rendelkezik, ahol természetes, fenntartható és vegyszermentes módszerekkel végzik a növények termesztését és betakarítását.
 • Havonta 15 000 minőség ellenőrzés és évente több mint 400 000 termékértékelés - többlépcsős minőségügyi intézkedésekkel garantáljuk, hogy kizárólag a legjobb minőségű összetevőket használjuk fel a NUTRILITE termékek előállításához. Minden összetevő kiterjedt kutatási, tesztelési és keverési folyamaton megy keresztül.
 • A több mint 50 országban forgalmazott NUTRILITE termékek világszerte több millió embernek kínálnak új lehetőséget a jó közérzet és az egészség elérésére.
 • A NUTRILITE termékcsalád globálisan 200 táplálkozással kapcsolatos terméket, köztük étrend-kiegészítőket, élelmiszereket és italokat tartalmaz.
Ennek köszönhetően a NUTRILITE globális vezető szerepet ért el a táplálkozási iparágban, és a mai napig fenntartja vezető helyét.

Növénytermesztés

A több mint 2590 hektár (6400 hold) összterületű, Kaliforniában, Washington államban, Mexikóban és Brazíliában található farmjainkon pótoljuk a talaj tápanyag-tartalmát, és kerüljük a szintetikus rovarirtó szerek, növényvédő szerek és műtrágyák használatát. Farmjaink ezen kívül a globális jó szomszédság politikáját követve igyekeznek minél többet visszajuttatni a közösség részére.
Minden növényt a betakarítást követő néhány órán belül feldolgozunk, hogy a lehető legtöbbet megőrizzünk értékes tápanyagaiból.

Növényi tápanyagok

A gondos feldolgozás során a nyersanyagokat kiszárítjuk és finom porrá (más néven koncentrátummá) koncentráljuk, amelyek víztartalom nélkül tartalmazzák a növény természetes tápanyagait és fitokemikáliáit. Bár minden Nutrilite koncentrátum egyedi, közös tulajdonságuk, hogy tápanyagban gazdag növényekből nyertük őket. Ezeket a koncentrátumokat számos NUTRILITE termékben felhasználjuk, mivel a növényi tápanyagok széles spektrumát biztosítják.
A növényi tápanyagok kilenc szerves vegyületre oszthatók, amelyek nem létfontosságúak, de sok tekintetben előnyös hatással lehetnek az egészségünkre, például fokozzák az immunrendszer működését, gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkeznek, és helyreállítják a szabad gyökök okozta károsodásokat. A növényi tápanyagok TOVÁBBÁ elősegítik a vitaminok teljes potenciáljának kibontakozását, így fokozzák a hatékonyságukat, ezáltal hozzájárulnak a jobb egészség eléréséhez.

A NUTRILITE tudományos tevékenysége

Évekkel ezelőtt alapítónk, Carl Rehnborg olyan különleges technikai megoldásokat fejlesztett ki, amelyek lehetővé tették az egyes növények tápértékének elemzését. Ma a NUTRILITE tudósai világszerte a legújabb módszereket és technikai megoldásokat alkalmazzák a növények kedvező tulajdonságainak maximális kivonására, valamint termékeink új összetevőinek értékelésére. Tudósaink új formulákat és innovatív feldolgozási eljárásokat kutatnak, új és továbbfejlesztett termékeket és összetevőket fedeznek fel, valamint nagy teljesítményű vizsgálati és analitikai berendezésekkel igyekeznek fokozni a növényi koncentrátumok erejét és optimális tápanyag-tartalmát.
Minden NUTRILITE termék a tudósok, mikrobiológusok, vegyészek, gyógyszerészek, táplálkozástudományi szakemberek és egyéb szakértők által végzett kiterjedt helyszíni tesztelés és laboratóriumi elemzés közvetlen eredménye.
Bár a törvény nem írja elő, mi úgy döntöttünk, hogy minden NUTRILITE étrend-kiegészítő előállítása során alkalmazzuk a helyes gyártási eljárásokat (GMP-ket), amelyek garantálják a NUTRILITE termékek biztonságát, megfelelő megjelölését és csúcsminőségét. Havonta 15 000 minőségellenőrzést és évente több mint 400 000 termékértékelést végzünk el. 

Jó közérzet

Az optimális közérzet nem azonos a tökéletes egészséggel. Az optimális közérzet azt jelenti, hogy az ismert egészségügyi kockázatokat és a jelenlegi életmódunkat úgy alakítjuk, hogy személyes döntéseinkkel a lehető legegészségesebb életmód elérésére törekszünk. A megfelelő egészség eléréséhez alakítsuk ki a számunkra legjobb étrendet, életmódot, pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket, majd válasszunk olyan étrend-kiegészítő termékeket, amelyek hozzájárulnak az egészséges élet eléréséhez. A NUTRILITE márka középpontjában a táplálkozás és az optimális közérzet elérésére való törekvés áll.

Team NUTRILITE™

A Team NUTRILITE egy olyan, sport iránt rajongó emberek globális közössége, akiket érdekel a kiegyensúlyozott életmód. A csapatban a hobbi sportolóktól a professzionális sportolókig a testmozgás minden szintje képviselteti magát.
A Team NUTRILITE logójával szervezett különféle rendezvényeken az Amway független vállalkozói, ügyfelei és munkatársai vesznek részt. Célunk, hogy a barátok, családtagok és üzleti partnerek kicseréljék egymás között a testmozgással, a sporttal és az étrenddel kapcsolatos tapasztalataikat, akár az interneten, akár személyesen.
A NUTRILITE márka az AC Milan - a történelem legsikeresebb labdarúgó-csapaténak hivatalos étrend-kiegészítője. 

NUTRILITE™ Gyümölcs- és zöldségkoncentrátum 60 db

12 100 ft

Ezt a terméket úgy alkottuk meg, hogy a napi gyümölcs- és zöldségbevitelt kiegészítse, és egy sor növényi eredetű tápanyagot biztosítson az étrendben. A NUTRILITE Gyümölcs- és zöldségkoncentrátumot zöldtea-, gránátalma-, narancs-, bodza-, feketeáfonya-, acero

lacseresznye-, brokkoli-, sárgarépa-, spenót- és paradicsomkivonatból készítik. Ez a különleges NUTRILITE formula ugyanannyi likopint, heszperidint és ellagénsavat tartalmaz, mint amennyi öt adag különféle gyümölcsben és zöldségben természetes módon előfordul.Tudjuk, hogy a friss gyümölcsökből és zöldségekből vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz juthatunk, de a vitaminokon és ásványi anyagokon kívül a zöldségek és gyümölcsök 

más tápanyagokban is rendkívül gazdagok. A különleges NUTRILITE koncentrátum előállítási folyamata megőrzi ezeket a tápanyagokat, miközben megtartja a tápértéket és az alapvető növényi tápanyagokat, amelyek más eljárások esetén elveszhetnek.  

A terméket úgy állítottuk össze, hogy számos előnyt hordozzon magában. Tudományos kutatás igazolta, hogy nagyon fontos mindennap többféle zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani,
mert a növények fitokemikália-összetétele nagyban eltér. A készítmény a legtöbbet kutatott növényi antioxidánsokból is többfélét tartalmaz. Ez a készítmény segít abban, hogy a növényi tápanyagok még több fajtáját vihessük be a szervezetbe – még akkor is, ha öt vagy több adag zöldség és gyümölcs szerepel a napi étrendben.

Táplálkozási információk

 • Cukorbetegek is fogyaszthatják (szénhidrát- és kalóriatartalma elhanyagolható)
 • Gluténmentes

 

NUTRILITE™ Naponta 120 db   13 300 ft

 • Napi egyszeri szedéssel kényelmes megoldást biztosít a modern, rohanó életmódból vagy a nem kiel
 • égítő élelmiszer választásból eredő táplálkozási hiányra.
 • Növényi koncentrátumokban található növényi tápanyagokat tartalmaz.
 • Alapot biztosít bármilyen étrend-kiegészítő programhoz.
 • Átfogóan lefedi a létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok szükségletét, és egyensúlyban tartja azok szintjét.
 • A termékhez felhasznált növényi alapanyagok egy részét a NUTRILITE farmjain termesztik és takarítják be.
 • Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert, színezéket, aromát vagy tartósítószert.

 

 • Azoknak, akik szeretnének biztosak lenni abban, hogy minden alapvető tápanyaghoz hozzájutnak, amire a szervezetnek szüksége van.
 • Azoknak, akik nem tudnak mindig elegendő időt fordítani a helyes étkezésre.
 • Azoknak, akik nem megfelelő étrendet követnek, vagy fogyókúráznak, mert így feltehetően többféle tápanyagból nem jutnak elegendő mennyiséghez.
 • Azoknak, akik szeretnék táplálkozásukat kiegészíteni anélkül, hogy mesterséges aromákat, színezékeket vagy tartósítószereket fogyasztanának.

 

NUTRILITE™ Rágható rostkeverék 30 db  8700 ft

 

A természetes rostoknak ez a különleges, narancskrém ízű keveréke élvezetessé teszi a rostokba

n dús étrendkiegészítő fogyasztását és elősegíti az egészséges életmódot. Az ajánlott napi rostbevitel legalább 25-30 g. Ez a speciális keverék oldható és oldhatatlan rostokat egyaránt tartalmaz, amelyek különböző előnyöket nyújtanak, ezért is fontos, hogy mindkettőt belefoglalja étrendjébe.

A NUTRILITE Rágható rostkeverék étrend-kiegészítő 13 természetes forrásból származó rostot tartalmaz, mint a gyümölcs-oligoszacharidokból, gumiarábikumból, cukornádból, zabfélékből, acerola cseresznyéből, búzából, citrusfélékből, szójából, kaktuszból, almafélékből, borsófélékből, árpából és a répafélékből nyert rostok. 

Táplálkozási információk
Vegeteriánusok is fogyaszthatják.

 

 

 

Adja le rendelését e-mailben!

kozmetikusajanlo@gmail.com

 

 

 
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps