ARTISTRY Intensive Skincare (Intenzív bőrápolás) Bőrmegújító hámlasztás  

 23 900 ft

 
kics kiszerelése 1400 ft/5 db
 
 
A bőrgyógyászati kezelések által inspirált ARTISTRY Intensive Skincare (Intenzív bőrápolás) Bőrmegújító hámlasztás gyengéden megújítja a bőrt, és a professzionális kémiai bőrhámlasztókkal azonos előnyöket kínál, a kezeléseken tapasztalható erős irritáció nélkül. Az Intensive Skincare (Intenzív bőrápolás) Bőrmegújító hámlasztás természetes gombaenzim kivonata olyan speciális pH-értékkel rendelkezik, amely kizárólag a bőr felszínén fejti ki hatását. Miközben a termék beszivárog a bőr felületi rétegeibe, alkalmazkodik a bőr természetes pH-értékéhez, és önmagát semlegesíti, ennek köszönhetően nem exfoliálja a friss, élő sejteket, így nem okoz irritációt. A termék Nutrilite-eredetű összetevőket is tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr kondicionálását a hámlasztó kezelés után. A bőr simább, puhább és ragyogóbb megjelenésű lesz.
Otthoni használatra kifejlesztett valamennyi termék, melyek rendszeres használatával mindig úgy nézhet ki, mintha most jött volna a kozmetikusától valamilyen méregdrága kezelésről.  
 
Használata
Mossa meg az arcát szappanmentes arctisztítóval. Oszlasson el 8 teljes pumpányi terméket a szemkörnyéket elkerülve, amely nedves réteget alkot az arcán. Használat közben előfordulhat enyhe pirosodás vagy viszkető érzés. Ez normál is reakció, és arra utal, hogy a termék kifejti a hatását. Hagyja a terméket a bőrén 6-8 percig. Előfordulhat, hogy a termék nem szárad meg teljesen ennyi idő alatt. Nedvesítse meg az ujjhegyeit, és enyhén masszírozza át a bőrét. Öblítse le a bőrét bőséges mennyiségű meleg vízzel, majd simítsa a bőrét szárazra. A kezelés után vigyen fel Artistry arctonikot és hidratálót. Nagyon fontos, hogy a kezelés után napközben SPF 15 UVB/UVA fényvédőt tartalmazó hidratálót használjon, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb é válik a napsugárzásra.
A legjobb eredmény elérése érdekében használja a terméket hetente kétszer, nem egymást követő napokon, hat héten keresztül. A bőr optimális állapotának fenntartása érdekében javasolt a kúrát évente négyszer (negyedévente) megismételni. Fontos, hogy az Artistry Intensive Skincare Bőrmegújító hámlasztás használatát megelőző és azt követő két hétben ne használjon más, exfoliáló hatású termékeket, mivel az ilyen típusú termékek együttes használata fokozhatja abőrirritációt.
Bármilyen bőrtípusra, tehát érzékeny bőrre is használható.
 

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Power Duó  39 800 ft

Haladó bőrszépítő szérum 30 ml, Bőrmegújító hámlasztás 20 ml

Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Power Duót azzal a céllal állítottuk össze, hogy a két termék tökéletes kombinációjával bársonyosan simává tegye a bőrét.

Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Power Duó termékcsomag 2 terméket tartalmaz, amelyek készletben 10%-kal kedvezőbb áron, teljes PÉ/KF jóváírásával vásárolhatók meg:

-          ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérum

-          ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Bőrmegújító hámlasztás

 

Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérum átalakítja a pórusok megjelenését, és megerősíti a bőr természetes megújulási folyamatát, így a bőr - azonnal és hosszabb távon egyaránt - bársonyosan sima és kifinomult lesz. Hatása a professzionális lézeres bőrkezelés* előnyeihez mérhető, ám mindezt saját otthona kényelmében érheti el!

 

Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Bőrmegújító hámlasztás kíméletesen átalakítja a bőrfelület szerkezetét és megújítja a bőr felszínét - eredményei már 8 perc elteltével láthatók.

A Bőrmegújító hámlasztás a professzionális kémiai hámlasztás előnyeit kínálja, ám jóval kíméletesebb a bőrhöz, és kényelmesen saját otthonában is alkalmazható.

A két termék együttes használata kiemelkedő hatékonysággal javítja a pórusok megjelenését, és 21%-kal hatékonyabb és gyorsabb hámlasztást biztosít.

Allergológiailag és bőrgyógyászatilag tesztelt. Minden bőrtípusra, így érzékeny bőrre is alkalmas.

 

- Szinergiahatás.

- 21%-kal hatékonyabb és gyorsabb hámlasztás.

- A pórusok megjelenése azonnal javul.

- Azonnali lenyűgöző megjelenés és érzés már a Haladó Bőrszépítő szérum első használata után.

- Drámai bőrkisimító hatás.

- Póruscsökkentés és zsírszabályozás.

Használat

Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérumot reggel*, a bőr tisztítása és tonizálása után használja. Pumpáljon két adag szérumot a kezére, és vigye fel a bőrre, elkerülve a szem környékét. A felvitelt követően használja az ARTISTRY szemránckrémet és hidratálót.

Hetente két este, a bőr tisztítása és tonizálása után használja az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Bőrmegújító hámlasztást.

 

Azok a vizsgálatban részt vevő személyek, akik reggel az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérumot, este pedig az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Bőrmegújító hámlasztást használták, 94%-ban arról számoltak be, hogy javult a pórusok megjelenése.

 

Két hét elteltével a hatás még erősebb: 21%-kal hatékonyabb és gyorsabb hámlasztás érhető el.

 

Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérumot ne használja közvetlenül az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Bőrmegújító hámlasztás felvitele után - a hámlasztásos napokon csak egyszer használja.

*A hámlasztás nélküli napokon használja az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérumot reggel és este.

 

 

Adja le rendelését e-mailben!

hazhozmegybp@gmail.com

 

 
 

egészség,szépség,vitamin,táplálékkiegészítő,hosszú élet,multivitamin,bio,öko,natúr,alga,bioflavonidok,
terhes vitamin,természetes alapanyagú,házi kenyér,kenyérsütés,süssünk kenyeret,süssünk otthon,
zöldség,gyümölcs,c-vitamin,halolaj,organikus farm,organikus összetevők,bio-termelés,
acerola cseresznye,vitamin forrás,szőlőmyag kivonat,szabad gyökök,

120éves,aggastyán,elixír,szérum,fiatalság,öreg,fiatal,fiatalodik,
helyes táplálkozás,alultáplált,hízás,fogyás,testsúlycsökkentés,sport,testmozgás,gerinctorna,jóga,arctorna,
természetes halál,géntechnológia,jövő kutatás,jövő orvoslás,utópia,első ezeréves ember,élet meghosszabbítása,

natúr kozmetikum,biokozmetikum,természetes kozmetikum,Magyarország,Nutrilite,Artistry,beautycycle,hidratáló,
bőr öregedése,lipidek,egészséges bőr,problémás bőr,pattanásos bőr,sima bőr,puha bőr,zsír szabályozás,bőrgyógyász,
amway,

 

Adja le rendelését e-mailben!

hazhozmegybp@gmail.com

More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps