ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérum

 

 

 

 

 

 
 
Termékminta
Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő mintakészlet öt mintakártyát tartalmaz. Mindegyik kártya egy-egy termékminta méretű (1 ml-es) tasakot tartalmaz, amelyben az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Kollekció új terméke, a Haladó Bőrszépítő szérum található.
 
Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérum klinikailag bizonyítottan jelentősen csökkenti a pórusok méretét, azonnali hatásával javítja a bőr simaságát, a bőr tónusát, hidratáltságát és zsírszabályozását. Két hét használat után a bőrhibák a minimálisra csökkennek, és a bőr fiatalosabb, ragyogó megjelenést kap. A rendszeres kezelés további fizikai és látható javulást eredményez.
 
Az 5 kártyából álló készlethez egy fekete ARTISTRY doboz tartozik, így a vásárló kipróbálhatja az új, szabadalmaztatott kezelési technológiákra épülő, komplett Haladó Bőrszépítő szérum megfiatalító hatását. A kizárólag ebben a termékekben alkalmazott Bőrszépítő hatóanyag-együttes azonnal kisimítja a bőrt.
 
 
 
Íme a nagytestvér :)
- Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő mind az 5 tényezőre hat, amely meghatározza a bőr felületét és a látható pórusok méretét. Ez az átfogó megközelítés gyors és nagyszerű eredményeket garantál.
- Kíméletesen és biztonságosan, savmentesen lehámlasztja a pórusokat eltömítő anyagokat és az elhalt bőrsejteket.
- Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy 4 hét alatt62%-kal csökkenti a pórusok láthatóságát.
- Azonnali lenyűgöző megjelenés és érzés már az első  használat után.
- A professzionális kezeléshez hasonló, drámai bőrkisimító hatás.
- A bőrfiatalító összetevők egyedülálló kombinációjának köszönhetően a bőr simább és szebb megjelenésű lesz. 
 
- Póruscsökkentés és zsírszabályozás.
A lenyűgöző eredmények titka a Bőrszépítő hatóanyag-együttes , optikai diffúzorok és kiemelkedően hatékony növényi összetevők koncentrált keveréke, amely mind az 5 tényezőre hat, melyek meghatározzák a bőr felületét és a látható pórusok megjelenését.
  1. Az optikai diffúzorok mattítják és kisimítják a bőr felületét, ami így selymesebb megjelenésű lesz.
  2. A szabadalmaztatott zabkivonat és az NMF cukrok a bőrfelszín hámlasztásával megszüntetik a pórusok elzáródását, és kisimítják a bőr érdességét. 
  3. Az antioxidánsokban gazdag lencsemag-kivonat szembeszáll a pórusok falában végbemenő üregesedéssel, ezáltal csökkenti a pórusok megjelenését.
  4. A jávai teakivonat egészen a pórus mélyére hatolva csökkenti a túlzott faggyútermelődést.
  5. A csillaggyümölcs-kivonat megerősíti a pórus külső felszínét, csökkenti a bőrpórus meglazulását, ezáltal láthatóan összehúzza a pórusokat, így egyenletes bőrfelületet biztosít. 
Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérum könnyen beilleszthető a napi bőrápolási rutinba. Használja naponta kétszer, reggel és este, a bőr tisztítása és tonizálása után. Reggel az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérum használata után vigyen fel egy SPF-15 illetve magasabb faktorú ARTISTRY napvédő krémet vagy alapozót a bőrre.  
Pumpáljon két adag szérumot a kezére, és vigye fel a bőrre, elkerülve a szem környékét! A felvitelt követően használja az ARTISTRY szemránckrémet és hidratálót. Az optimális bőrkisimító és bőrfelület-megújító hatás érdekében használja az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Bőrmegújító hámlasztással párhuzamosan.
Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérumot ne használja közvetlenül az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Bőrmegújító hámlasztás felvitele után - a hámlasztásos napokon csak egyszer használja.
Egy flakon körülbelül 6 hétre elegendő. Az első flakont követően azonnal használható egy másik flakon ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérum a bőr textúrájának további javítása és a pórusok további csökkentése érdekében.
 Az optimális eredmények eléréséhez javasoljuk az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Bőrmegújító hámlasztás egyidejű használatát. Azok a vizsgálatban részt vevő személyek, akik reggel az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérumot, este pedig az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Bőrmegújító hámlasztást használták, 94%-ban arról számoltak be, hogy javult a pórusok megjelenése. Két hét elteltével az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Bőrmegújító hámlasztással történő együttes alkalmazás még hatékonyabb eredményeket produkál.
 
FONTOS MEGJEGYZÉS:
- Az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Haladó Bőrszépítő szérum nem használható más hámlasztó hatású termékekkel, például az ARTISTRYTM essentials Bőrradírral, az ARTISTRY essentials Alfa-hidroxi Szérum Plusz termékkel, az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE 14 éjszaka regeneráló programmal vagy az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Ránctalanító bőrfeszesítő szérummal párhuzamosan.
 

Adja le rendelését e-mailben!

hazhozmegybp@gmail.com

More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps