Alapos arctisztítást követően jöhet az alapozás, de nem akármivel!

Ezeknek a luxus színvonalú Prestige termékeknek szerencsére létezik kisebb kiszerelésű változata, néhányukból minta is kapható, melyek olyan kiszereléssel, és dizájnnal készültek, amire minden nőnek joggal felcsillan a szeme. 
Ezekkel akkor is megörvendeztetheti párját, ha nem tudja, pontosan melyik is felelne meg az ő bőrének, mert így ő maga választhat majd kipróbálásuk után.  
 
Biztos befutók, amikkel nem lő mellé!

ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ Bőrfeszesítő- és simító alapozó
 
 

5 db mintakártyából álló készlet - minden kártya egy 0,5 ml-es mintát tartalmaz legnépszerűbb Ochre árnyalatunkból.  

2000 ft

Az exkluzív FACES technológiának és a nagy felbontású fényvisszaverő optikai összetevőknek köszönhetően a termék kedvező hatása rögtön a minta felvitele után jól látható.
Egy mintakártya 2 alkalomra is bőven elég.

ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ Bőrfeszesítő- és simító alapozó 30 ml  15 500 ft

Minden bőrtípusra, így érzékeny bőrre is alkalmas. Az ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrfeszesítő és simító alapozói az ARTISTRY eddigi legkorszerűbb öregedésgátló alapozói. A forradalmi ARTISTRY YOUTH XTEND bőrápolási technológiát alkalmazó alapozó elősegíti a bőr megemelését, kisimítását és feszesítését. A nagy felbontású, fényvisszaverő optikai hatás azonnal lágyabbá teszi a finom vonalakat és a mélyebb ráncokat, helyreállítja a bőr fiatalos ragyogását, miközben a korszerű ARTISTRY YOUTH XTEND technológia és az SPF 20 tartós öregedésgátló előnyöket kínál, vagyis a bőr megőrzi fiatalos ragyogását most és a jövőben egyaránt.

A tökéletes eredmények elérése érdekében az ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrfeszesítő és simító alapozó tökéletesen beilleszthető az ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrápolási kollekcióba.

 

 • Széles színpalettájának köszönhetően bármilyen tónusú és színű arcbőrön alkalmazható. 8 féle árnyalatban kapható, kifejlesztésénél az exkluzív FACES technológiát alkalmazták.
 •  Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. A Nagy felbontású, fényvisszaverő optikai hatás radikálisan csökkenti az öregedés gyakori jeleit.
 •   Nappali hidratálás. A kettős hatású nátrium-hialuronát elősegíti a nedvesség megőrzését, és egész napon át fenntartja a bőr hidratáltságát.
 •   Védelem a káros környezeti hatásokkal szemben. Az alapozó SPF 20 hatóanyagot tartalmaz, amely megóvja a bőrt a káros UVA / UVB PA++ sugárzástól, és megőrzi a fiatalos megjelenés szépségét.

Alapozó árnyalatának kiválasztása az új árnyalatkódok alapján

Keresse meg bőre alaptónusát és bőrtónusa szintjét az árnyalat kódjában (a kódok fent, az árnyalatnevek mellett láthatók). Ahol mindkét paraméter egyezik az Önével, az lesz az Ön árnyalata.

Ha például bőrtónusának szintje 1 (Level 1),bőre alaptónusa pedig meleg (Warm),akkor a(z) L1*W1 Buff (legvilágosabb) vagy a(z) L1*W2 Cream (kissé sötétebb, intenzívebb, mint a(z) Buff) illik Önhöz.

 

 1. HATÁROZZA MEG BŐRTÓNUSA SZINTJÉT

SZINT (L E V E L): Az Ön természetes bőrtónusának mélysége.

L1 – világos

L2– közepes

L3– közepes és sötét között

L4– sötét

L5 & L6 – nagyon sötét

2.     HATÁROZZA MEG BŐRE ALAPTÓNUSÁT

ALAPTÓNUS: Az alaptónus lehet meleg (Warm) - W, semleges (Neutral) - N, vagy hideg (Cool) - C.

Az alaptónus melletti szám a tónus intenzitását/sötétségét jelöli.

Meleg (W): Bőre arany vagy olajbarna árnyalatú? Jobban állnak Önnek a barna, sötétzöld, narancs vagy sárga színek? Ha a fenti kérdések többségére a válasz igen, akkor Önnek meleg alaptónusú bőre van (Warm).

Semleges (N): Bőre egyenletes, semleges színű? Nem rózsaszín és nem is arany árnyalatú? Bármilyen színű ruha jól áll Önnek? Ha a fenti kérdések többségére a válasz igen, akkor Önnek semleges alaptónusú bőre van (Neutral).

Hideg (C):Bőre rózsaszínes árnyalatú? Úgy érzi, jobban illenek Önhöz a rózsaszín, lila, kék és fehér ruhák? Ha a fenti kérdések többségére a válasz igen, akkor Önnek hideg alaptónusú bőre van (Cool).

ARTISTRY Kiegyensúlyozó alapozók 30 ml 8600 ft

Sima és könnyű alapozó, amely egész nap szépen megmarad a bőrön, egész napra
biztosítja, hogy a bőr nem fénylik.

Az alapozó összetételében az exkluzív Tri-Balance (Hármas egyensúly) hatóanyag-együttes acerola cseresznye összetevője szabályozza a bőr zsírosságát; helyreáll a bőr nedvességtartalmának az optimumszintje és közreműködik a bőr zsírosságának illetve a fénylésének a szabályozásában.

Az ún. Ideal Shade Technology (ideális árnyalat-technológia) intuitív módon belesimul a bőrtónusba, míg az ún. Aura of Protection (a védelem aurája) segít megvédeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásától. SPF 20 UVA/UVB fényvédőt tartalmaz, amely védelmet nyújt a bőr számára a nap káros hatásával szemben.

 

ARTISTRY Hidratáló alapozók  30 ml 8600 ft

Az ARTISTRY Hidratáló alapozó optimalizája a bőr nedvességtartalmát az ARTISTRY exkluzív Nourish (bőrtápláló) hatóanyag-együttes révén, gondoskodva a bőr tökéletes megjelenéséről.

Az apró ráncok megjelenése eltűnik, a bőr megjelenése simább és egyenletesebb
lesz. Az ún. Ideal Shade Technology (ideális árnyalat-technológia) intuitív módon belesimul a bőrtónusba, míg az ún. Aura of Protection (a védelem aurája) segít megvédeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásától. SPF 20 UVA/UVB fényvédőt tartalmaz, amely védelmet nyújt a bőr számára a nap káros hatásával szemben.

 

ARTISTRY™ Korrektor Light/Világos  3,1 gr   7600 ft

A sűrűbb, hosszabb ideig tartó formulának köszönhetően a termék nettó tömege változatlan méretű csomagolás mellett 40%-kal nőtt!    

Precíz korrektor, amely szépíti megjelenését és védelmet nyújt. Minden együtt, amire szüksége lehet az apróbb ráncok, sötét karikák és elszíneződések megjelenésének csökkentéséhez egyetlen bőrszépítő hatású stiftben. Az ARTISTRY Korrektor hosszan tartó összetétele könnyű, mégis krémes, így sima és hidratált érzetet ad a bőrnek. Közvetlenül alkalmazható a kívánt területre.
Szemhéjalapozóként is használható. 2 színárnyalatban. 

 •     Tartósan a bőrön marad, az összetétele ellenáll a csomósodásnak, egyenletesen fed. 
 • Könnyű, 100%-ban olajmentes összetétel. 
 •  A korrektor semlegesíti a szabad gyököket védelmet nyújtva a környezeti ártalmakkal szemben, és közreműködik az idő előtti öregedés látható jeleinek megelőzésében. 
 • Exkluzív ARTISTRY ideális árnyalattechnológián alapuló színárnyalatok, amelyek alkalmazkodnak az egyéni bőrtónusokhoz, anélkül, hogy a bőr természetes megjelenését elfednék.
 • SPF 15 fényvédőt tartalmaz, ami közreműködik az UVA/UVB napsugarak elleni védelemben. A bőrtípusának megfelelő ARTISTRY hidratáló után vigye fel. Használja az ARTISTRY alapozó előtt vagy fölött. Célzott területekre vigye fel, mint a szem alatti karikák, sötét foltok, elszíneződések. Kisebb mennyiséget ütögessen a bőrre az ujjaival vagy ecset segítségével.

ARTISTRY™ Korrektor Medium/Közepes 3,1 gr   7600 ft

Könnyű, mégis krémes korrektorstift, amelynek azonnali élénkítő hatása van a bőrtónusra, miközben a minimálisra csökkenti a bőrhibák megjelenését. Közvetlenül az érintett területre felvihető. Használható alapozóként a szemhéjra. Alkalmazkodik az ön bőrtónusához; a sötét karikák és az elszíneződések gyakorlatilag eltűnnek.

6600 ft

Az Artistry kompakt nemcsak esztétikus, hanem kényelmesen is használható. A kétszintes kialakításnak köszönhetően a szivacs egyszerűen belehelyezhető.

ARTISTRY EXACT FIT Púderalapozó kompakt utántölthető.

Az új kompaktban használható az ARTISTRY Ideális púderalapozó utántölő is.

ARTISTRY EXACT FIT Púderalapozó kompaktba illő 8400 ft 

 

Az ARTISTRY EXACT FIT keverék

 •  tahiti gyöngyöket és optikai prizmákat tartalmaz, amely lágyan visszaveri és eloszlatja a fényt, ezáltal a minimálisra csökkenti a bőrhibák megjelenését.
 •   Természetes matt hatást kölcsönöz a bőrnek.

 

Ritka ásványi anyagok az Amazonas vidékéről

 • A brazil Amazonas folyó medréből származó összetevő ásványi anyagokban és erdei tápanyagokban gazdag.
 •  Bársonyosan puha megjelenést biztosít.
 •  Segíti a zsírszabályozást és megelőzi a bőr csillogását.
 • Az ARTISTRY EXACT FIT Púderalapozó minden bőrtípusra, így zsíros és kombinált bőrre is használható.

   

  A kétoldalú szivacsos applikátor segítségével vigye fel a púderalapozót vékony rétegben a bőrre.

  A felvitelhez a kívánt sminknek megfelelő oldalt válassza:

  -    a bársonyos oldal vékony vagy közepes fedést ad.

  -    a szivacsos oldal a nagyobb mennyiségű púder felvitelével maximális fedést biztosít.

  A nagyobb fedést igénylő területeken ismételje meg a púder felvitelét.

ARTISTRY™ Púderalapozó-szivacs 400 ft/db

Az ARTISTRY Púderalapozó szivacsot speciálisan az Ideális kettős púderalapozó felviteléhez tervezték, a púderkompaktban az elhasználódott alapozószivacs cseréjére.

Kozmetikai szivacs 650 ft/40 db

Egyszer használatos, eldobható kozmetikai szivacsok, amelyeket az alapozók felviteléhez ajánlunk.

 

 • Adja le rendelését e-mailben!

  hazhozmegybp@gmail.com

 • Adja le rendelését e-mailben!

  hazhozmegybp@gmail.com

 

 

egészség,szépség,vitamin,táplálékkiegészítő,hosszú élet,multivitamin,bio,öko,natúr,alga,bioflavonidok,
terhes vitamin,természetes alapanyagú,házi kenyér,kenyérsütés,süssünk kenyeret,süssünk otthon,
zöldség,gyümölcs,c-vitamin,halolaj,organikus farm,organikus összetevők,bio-termelés,
acerola cseresznye,vitamin forrás,szőlőmyag kivonat,szabad gyökök,

120éves,aggastyán,elixír,szérum,fiatalság,öreg,fiatal,fiatalodik,
helyes táplálkozás,alultáplált,hízás,fogyás,testsúlycsökkentés,sport,testmozgás,gerinctorna,jóga,arctorna,
természetes halál,géntechnológia,jövő kutatás,jövő orvoslás,utópia,első ezeréves ember,élet meghosszabbítása,

natúr kozmetikum,biokozmetikum,természetes kozmetikum,Magyarország,Nutrilite,Artistry,beautycycle,hidratáló,
bőr öregedése,lipidek,egészséges bőr,problémás bőr,pattanásos bőr,sima bőr,puha bőr,zsír szabályozás,bőrgyógyász,
amway,

More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps