A beautycycle bőrápolók és színes kozmetikumok az elemek hatalmas erejét hívják segítségül a bőr folyton változó igényeinek a kielégítésére.

Az elemek által ihletett tápanyagok még sosem jutottak ennyire mélyre, ennyire hatékonyan a bőrbe. Minden beautycycle termék tartalmazza az exkluzív Microquad™ komplexet, amely kiegyensúlyozottan tartalmazza minden elem alapvető komponensét, a maximális hatékonyság érdekében olyan mikrogömböcskékbe zárva, amely utánozza a bőr szerkezetét.

Egyszerűen válassza ki a megfelelő elemet bőre szükségleteinek megfelelően:

 
 

beautycycle™ Körömmatrica

Legyen különleges! Tegye izgalmasabbá megjelenését: készítsen csodálatos körmöket a lenyűgöző beautycycle Körömmatricákkal!

A háromféle feltűnő mintázatban kapható beautycycle Körömmatricák olyan egyszerűen használhatók, hogy ha egyszer kipróbálja, mindig ilyet szeretne viselni. A csillámló krokodil láttán mindenkit elfog a zöld irigység, a ragyogó damaszkuszi kitűnik a tömegből, míg a feltűnő szél mintázat egyszerűen vonzza a tekintetet!

Ragassza fel! Reszelje le! Élvezze! Minden beautycycle Körömmatrica csomag 16 matricát tartalmaz, így az elrontott matricák gyorsan pótolhatók. A csomagban egy praktikus reszelő is található.

LEVEGŐ - a bőr megfiatalításához

beautycycle Levegő termékek a bőr oxigénfelvételét fokozó joghurt probiotikumokkal eltüntetik az öregedés jeleit, így a bőr egészségesebb és fiatalosabb megjelenésű lesz.

Különlegessége a természetes joghurt probiotikumok, amelyek az egészségesebb és fiatalosabb megjelenés érdekében fokozzák az oxigénfelvételt.

A Levegő termékcsalád 4 terméket kínál a napi bőrápoláshoz: Öregedésgátló regeneráló arctisztító tej, Öregedésgátló regeneráló arctonik, és Öregedésgátló regeneráló nappali arckrém és Öregedésgátló regeneráló éjszakai arckrém.

VÍZ - a bőr szomjának oltásához

beautycycle Víz termékek a nedvességre szomjazó normál-száraz bőr igényeit elégítik ki. Ez az ultra-hidratáló termékcsalád közreműködik a nedvesség körforgásában, és megvédi a bőrt a kiszáradástól.

Különlegessége a vadárvácska-kivonat, amely közreműködik a hidratálás növelésében mindkét irányba: kívülről befelé és belülről kifelé, valamint megakadályozza a friss és rugalmas bőr kiszáradását.

A Víz termékcsalád 4 terméket kínál a napi bőrápoláshoz: Hidratáló bőrfeltöltő arctisztító, Hidratáló bőrfeltöltő arctonik, Hidratáló bőrfeltöltő nappali arckrém ésHidratáló bőrfeltöltő éjszakai arckrém.

FÖLD - a bőr egyensúlyának megteremtéséhez

beautycycle Föld termékekben található nélkülözhetetlen ásványok gazdag keveréke megteremti a normál-zsíros bőr egyensúlyát, ezáltal hozzájárul a felesleges zsír csökkentéséhez és szabályozásához, valamint a pórusok megjelenésének csökkentéséhez, így a bőr tisztának, kiegyensúlyozottnak látszik.

Különlegessége a speciálisan kezelt cink, réz, magnézium, vas és szilícium a bőr zsírtartalmának kiegyensúlyozására.

A zsírmentes Föld termékcsalád 4 terméket kínál a napi bőrápoláshoz:Egyensúly-helyreállító arctisztító, Egyensúly-helyreállító arctonik, Egyensúly-helyreállító nappali arctej és Egyensúly-helyreállító éjszakai hidratálógél.

TŰZ - a bőr energetizálásához

A Tűz termékcsalád minden bőrtípusra alkalmazható a problémás területek célzott kezelésére. A Levegő, Föld vagy Víz termékekkel kombinálva a Tűz termékcsalád glukozamin tartalma és energetizáló összetevői arra ösztönzik a bőrt, hogy korrigálja saját magát.

Különlegessége az energetizáló hatóanyag-együttes glukozaminnal, amely serkenti a bőr ragyogását.

A Tűz termékcsalád 2 terméket tartalmaz: 3 az egyben maszk-bőrradír-bőrélénkítő, Öregedésgátló regeneráló szemránckrém.

SZÍNEK - kiemelik a szépségét

A színek megragadják az elemek vibráló hatását, és kiemelik a ragyogó szépséget. Tegye izgalmasabbá megjelenését egy komplett kozmetikai termékcsaláddal, amely színárnyalataival bármilyen bőrtónushoz illeszkedik. Hangsúlyozza ki megjelenését a klasszikus nappali smink vagy a drámai hatású éjszakai sminknek köszönhetően, és fedje fel valódi szépségét.

Különlegessége az ásványi pigment formula, amely illeszkedik a bőrtónusához, és természetesen ragyogó szépséget biztosít.

2015-től már sajnos Magyarországon nem elérhetőek a Beautycycle kozmetikumok

Látogasson el új honlapomra!

http://longerlife.wix.com/longlive

 

 

More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps