Alakuló budapesti, politikától-vallástól mentes Nonprofit Egyesület keres tagokat.

Ha fiatal vagy, van egy jó szakmád, de nincs munkád, egyesületünk tagjaként megtanulhatod, hogyan biztosíts magadnak állandó jövedelmet úgy, hogy közben azt csinálod, amit szeretsz.

Budapest egész területéről várom a jelentkezőket.

Érdeklődni: hazhozmegybp@gmail.com címen lehet rövid bemutatkozó levéllel.

Naponta böngészed az álláshirdetéseket, és nem találsz semmi értelmeset, mert nincsenek normális állások ma az országban.

2-3 nyelvet kellene beszélned diploma mellett, vagy valamilyen kimondhatatlan nevű pozícióra keresnek felső vezetőket, hogy legyen kit kirúgni, ha valami gáz van, a többi állás meg valljuk meg – nevetséges.

Napi min. 10 órát dolgozni, vagy többet is 80-90 ezer ft-ért, és az ilyen állásokra is rettentően nehéz bekerülni, mert rengeteg a jelentkező.

Aztán ha mégis találnál valami normálisat, kiderül, hogy csak 4 órára jelentenek be, ráadásul nem is kis cég, aki így akar alkalmazni. Így még attól a lehetőségtől is elesel, hogy igaz, hogy kevésből kell megélned, de legalább vehetsz föl hitelt, amit majd alig tudsz visszafizetni, de talán addig is élvezed egy kicsit, amid van, még ha hitelből is.

Tudtad például, hogy aki a kormányablakban dolgozik jogi diplomával, és nyelveket beszél, az mindössze a diplomások minimálbérét kapja csak, ami nem sokkal több, mint aki 8 osztályt végzett?(és ezért tanult 6 évig) Neki is csak akkor lesz jó, ha saját maga kitalálja, hogyan kereshetne pénzt.

-vagy hogy egy területi képviselő, aki kap céges autót, telefont, annak mindössze 120 ezer marad a zsebében?

Az ilyen emberek 5 évvel ezelőtt havi 500 ezret kerestek + benzinkártya+telefon. Szerinted?

Ma ugyannennek az embernek úgy ajánlanak munkát, hogy havi 270 ezer ft-tal veszik fel, és legyen vállalkozó, mert számláznia kell majd. Persze még ennek is örül, mint majom a farkának, amíg ki nem derül, hogy 100 ezer ft-nál is több lesz havonta az üzemanyag költsége, és 15 ezer a telefonszámlája, amit senki nem fizet ki neki, és tetejébe mivel vállalkozó, még 54000 ft megy az államnak is ebből a pénzből. Na akkor mennyi is az a 270 ezer?

Ő is minimálbérért dolgozott megint, csak sokkal nagyobb gondokat vett a nyakába tetejébe, mint egy átlagos munkavállaló. Kapott egy céges autót, amit ha összetör, neki kell kifizetnie. Akkor minek az agyon biztosított céges kölcsönzött autó, ha te fizeted meg a kárt? Ez nem biztosítási csalás? A cég gondolom felveszi majd a biztosító által fizetett összeget+a munkavállalóból is kipréseli azt a pénzt, (de csak ha nem áll a sarkára)  és még lehet akkor is ki lesz rúgva.

Ezért vannak tele az utak 20 éves kinyalt ficsúrokkal, akik vadi új autókkal száguldoznak, és hetente legalább egy felcsavarodik vele valahová, mert azt hiszik halhatatlanok, és megvédi őket az új autó, mert még sosem vezettek ahhoz hasonlót, és nem is nagyon fognak. Egy 30 év körüli ember már nem is vállal el ilyen munkát, mert tudja mi a dörgés.

Mindenki pedig nem lehet közalkalmazott, állami szektorban dolgozó, és vezető vagy vállakozó.

Tehát ha nincs munka, csinálj magadnak!

Interneten ne is keress távmunkát, mert ilyen nincs ebben az országban. Egyetlen formában működik csak, ha te magad találod ki a tevékenységet, és azt csinálod, vagy ha már dolgoztál egy cégnek, és ők úgy döntenek, hogy csinálhatod otthonról is ugyan azt, és ugyanúgy kapod a fizetést, csak nem kell neki irodát bérelni, fizetni az iroda rezsijét, ha te otthonról is megtudod csinálni azt, amit a munkahelyről kellett.

Ha van egy szakmád, hát dolgozz abban.

Ha sokat dolgozol, sokat kereshetsz, és még másokon is segítesz vele.

Hogyan kereshetsz pénzt nonprofit egyesület tagjaként? Megmutatom.

Írj egy rövid bemutatkozó levelet, hogy milyen munkát képzelsz el magadnak?

hazhozmegybp@gmail.com

More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps